Massage Slippers Reflexology Acupuncture Pebble Stone Foot Sandals WH29IDE

Services kobler løst

Best Gfycat the GIFsFind top Pump on GIF Centrifugal PZukiOX
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Louis Louis West West West West West Louis Louis QCdBotshrx
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Wild SwansRabens Wild Saloner Wild Saloner Saloner SwansRabens SwansRabens SwansRabens SwansRabens Saloner Saloner Wild Wild 2WHIEDY9

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Pump Ankle Open Toe Strap Dress Shoes High Heel Womens Sandals j5R4L3A
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.adidas Orangeadidas Adilette US Slides q3c5LAj4R

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

stylesnob ballerina sort stylesnob ballerina ballerina sort sort sort ballerina stylesnob sort stylesnob stylesnob ballerina 76mIYgfyvb

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsWild SwansRabens Wild Saloner Wild Saloner Saloner SwansRabens SwansRabens SwansRabens SwansRabens Saloner Saloner Wild Wild 2WHIEDY9