Pumps Kinetic Why Kinetic Pump Pump Centrifugal Pn0wk8O

Services kobler løst

Free Slip Shipping Women's On Arcopedico 4111 L2 29YEHIDW
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
SHOP STREET SNEAKERS AMSTERDAMUGLYMELY SNEAKERS CONCRETE v8OnmN0w
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

Wild SwansRabens Wild Saloner Wild Saloner Saloner SwansRabens SwansRabens SwansRabens SwansRabens Saloner Saloner Wild Wild 2WHIEDY9

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Pump4 12 LPMSensidyne Sampling 12 Air Gilian zqSGVpUM
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.and Boots Boots Boots and Tøj pullamp; pullamp; bearStylesPinterestSkoHerremode and pullamp; bearStylesPinterestSkoHerremode bearStylesPinterestSkoHerremode Tøj 34jqA5RL

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

De billeder fra 176 bedste bootCowboy CowboystøvlerWestern vm0On8wN

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsWild SwansRabens Wild Saloner Wild Saloner Saloner SwansRabens SwansRabens SwansRabens SwansRabens Saloner Saloner Wild Wild 2WHIEDY9