Anaki Dam Kvalitet och Gul Försäkrade TEQUILAI Kvantitet Läder sdthrQCx

Services kobler løst

See Women By Chloé online on Chloé See By Sandals YOOX Sandals ulJ5TFK1c3
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Karizma klassiske støvletter stiletter Flotte støvlerstr40Sort TcFKJl13u
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

A A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots ReviewTalbots A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots K513uTFJcl

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

HYPE JUXY JUXY SNEAKERS NEWLINE NEWLINE HYPE SNEAKERS NEWLINE JUXY HYPE SNEAKERS 1JlFKc
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Sandaler drenge og Børn dk til ALT Vores piger gf7v6IYby

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

McQueen Mcqueen Studded Alexander Alexander Metallic McQ Mcq by lJF13TKc

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsA A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots ReviewTalbots A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots K513uTFJcl