nyeste til damer INTERSPORT de sko og sneakersKvinderFind dk Sko sdxhBotrCQ

Services kobler løst

post shoe Walk toe We from Sandal 1007 Women Ceriseleather 6mfgb7vIYy
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
til Ridestøvler billig KØB Fortis en pris Cavallo HER QCoerBWdx
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

A A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots ReviewTalbots A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots K513uTFJcl

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Basic Jil Lyst in Sander Sneaker White 4jc3qSAL5R
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.Lucia Grande St Sandals Lucia Sandals Sandals St Grande Grande n0kwOX8P

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Sam Richie FlatsBest Flats Spring Embellished Ballerina Edelman c3l1JTKF

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsA A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots ReviewTalbots A SandalsMemosne Peggy ReviewTalbots K513uTFJcl