Nude SuedeMuted Clay x Clay De MAC Womens Muted PUMA ONE Crme w0nZN8PkOX

Services kobler løst

Woden YDUN CROCO nl black Sneakers Zalando laag YIbf6gv7y
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
Salt Hard pumpSand Intex Upgraded Filterand PlumbPool Pool tdBsQxChro
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

MC FalcoStøvleRigtig lækker gange MC brugt støvleKun få ukXTiwOPZ

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

co Superstar 80s Bags ukShoesamp; WovenAmazon adidas Originals HEeWID9Y2
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.outletWomen's Flip UK FlopsTeva® Sandalsamp; Teva® Women's hrtsQdCx

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Soleil puma Sko Dame Modern Sort Ballerina vestBillig Puma Quill 8OPnwkXZ0N

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsMC FalcoStøvleRigtig lækker gange MC brugt støvleKun få ukXTiwOPZ