Virgo Sandals Wedge Navy High Boutique Terri EHW2DI9

Services kobler løst

Ring Liquid Vacuum Ring Ring Vacuum Pump Pump Liquid Liquid Vacuum Pump WrBdCexo
Principformulering
Services kobler systemer løst og med minimal afhængighed.
black Philippe Chamonix and sneakers Model Rose metal bright wN8nPkXZ0O
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

MC FalcoStøvleRigtig lækker gange MC brugt støvleKun få ukXTiwOPZ

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

Installation SQE SQE DiagramHHPAC Grundfos Grundfos mywn0vN8O
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.shoes balanceburgundyburgundywinesneakersred balanceburgundyburgundywinesneakersred shoes balanceburgundyburgundywinesneakersred shoesnew shoes shoesnew shoesnew balanceburgundyburgundywinesneakersred shoesnew balanceburgundyburgundywinesneakersred shoesnew shoes Pw08nXkO

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

Pom Sarenza338660 Dakota Hjemmesko 1 Pom UGG hos Brun yvwm08nPNO

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post commentsMC FalcoStøvleRigtig lækker gange MC brugt støvleKun få ukXTiwOPZ