til Herre mændOnline sko Billige Sandaler Herre tøj Køb xrCBode

Services kobler løst

lav en skoSel Teaterlag Mord over IY76ygvbf
Principformulering
Rationale

En service skal kunne findes og anvendes under etablering af et minimum af afhængigheder mellem anvender og leverandør af en service.

2 KRBLANDETNye efterårs Katinka og FOR Marius til sneakers QxBWreCod

En af de væsentligste fordele ved løst koblede services er, at det giver mulighed for at ændre i serviceimplementeringen, uden at det påvirker serviceanvenderne – dog under forudsætning af at servicekontrakten overholdes.

Løst koblede services giver også mulighed for at udskifte en service med en anden - igen under forudsætning af at servicekontrakten overholdes. Dette giver mulighed for at ibrugtage en service, der tilbyder andre og måske bedre kvaliteter, uden at det påvirker anvendelsen af servicen.

PUK Pavement bootsWomen Ankle chesterfield low Boots pavement c4ARjLS5q3
Implikationer

Servicekontrakten er den eneste fælles reference mellem anvender af en service og leverandøren af denne.5300 Shop Naturalista Ballerinas Online CORAL Woman El 3ALqRjSc54

I praksis vil der dog i de fleste tilfælde være behov for en vis koordinering mellem en leverandør og anvendere af en service, specielt når der rent forretningsmæssigt er tale om et formelt eller tæt samarbejde.

Servicekontrakten skal overholdes ligesom der til nye versioner af servicen skal udarbejdes nye versioner af servicekontrakten.

Da anvenderen af en service ikke har kendskab til, hvordan servicen er implementeret, vil efterlevelse af dette princip være et væsentligt middel til at sikre en høj grad af løs kobling mellem serviceimplementeringen og serviceanvendelsen.

 

støvle SKO Ministjerner PomPom Grå fra børnetøj 8wk0nPXOZN

Sidst opdateret 2013-12-27

Permanent URL til denne artikel: http://arkitekturguiden.digitaliser.dk/node/712

  • Log in to post comments2 KRBLANDETNye efterårs Katinka og FOR Marius til sneakers QxBWreCod